KezdőlapHírekTermékekLetöltésKeresésKapcsolatGyIKLinkekWebmail
Kezdőlap arrow Hírek arrow Friss hírek arrow Online számla - kötelező adatszolgáltatás a NAV felé
Online számla - kötelező adatszolgáltatás a NAV felé PDF Nyomtatás E-mail

2018. július 1.-től a számlázó programoknak, így a MenzaSzoft III programnak is minden olyan szálmát, melynek áfatartalma meghaladja a 100.000.-Ft-ot, azonnal és online le kell jelenteni a NAV részére.

MenzaSzoft III szoftverünket felkészítettük az online adatszolgáltatási kötelezettség tejlesítésére, és a még változó feltételek teljesítésére is felkészítjük, hogy amint a NAV élesíti a rendszert, a programunk megfeleljen a követelményeknek.
Az új követelményeknek történő megfeleléshez a következő teendők vannak:

  1. Mivel az online adatszolgáltatáshoz az adózónak a saját ügyfélkapuján keresztül kell regisztrálnia, ellenőrizze, hogy van e ügyfélkapu regisztrációja.
  2. Amennyiben rendelkezik ügyfélkapu regisztrációval, végezze el a rendszerbe történő regisztrálást. Az erről szóló NAV tájékoztatót itt találja.
  3. Ha készen van a regisztráció, akkor rögzíteni kell egy technikai felhasználót, még mindig a NAV rendszerében.
  4. Ezt követően tudja a regisztrációkor megadott és kapott adatokat a MenzaSzoft III programban megadni (technikai felhasználó neve, jelszava, aláíró kulcs és cserekulcs).
    Az adatokat a legfrissebb programverziónkba lehet majd beírni. Ennek elérhetőségének időpontja attól függ, hogy a NAV mikor véglegesíti a követelményeket. Az utóbbi hetekben még voltak változások, és arra készülünk, hogy még az utolsó pillanatban is fognak módosítani a követelményeken. Ezért kérjük figyeljék webodalunkat, ahol tájékoztatjuk Önöket a legfrissebb fejleményekről, vagy küldjenek egy tetszőleges tratalmú levelet az oszn kukac yamiponthu címre.

A NAV kiadott egy ismertető videót a regisztrációval kapcsolatosan, melyet itt tekinthet meg.

 
< Előző   Következő >

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?

Hírlevél

Feliratkozás


Keresés