KezdőlapHírekTermékekLetöltésKeresésKapcsolatGyIKLinkekWebmail
Kezdőlap arrow Termékek arrow Rendszer arrow DoorSzoft
DoorSzoft PDF Nyomtatás E-mail

A DoorSzoft rendszer egy azonosító kártyán alapuló beléptető, munkaidőnyilvántartó rendszer.

 

Segítségével cégek, önkormányzatok, oktatási és egyéb intézmények tudják ellenőrzini és nyilvántartani a dolgozóik, vendégeik, diákjaik érkezési, távozási adatait, illetve munkaidő nyilvántartás során a munkával eltöltött időt.

A rendszer képes különböző jogosultságok alapján eldönteni, kinek hova, mikor van jogosultsága be- (vagy ki-) lépni, és egy eléektromos zár, vagy forgókapu (esetlegautomatizált kapu) segítségével beengedni a felhasználót (vagy megtagadni a belépést).

Hardver 

A rendszer hardver része egy központi vezérlőkészülékből, és az ellenőrző pontokon felszerelt olvasókból, illetve az ezen olvasókhoz kapcsolt zárakból, kapukból áll. Kiviteltől függően akkumlátorral vannak ellátva, így áramszünet esetén is képesek ellátni feladatukat.

A központi egység 4000 eseményt képes tárolni. 

Szoftver

A számítógépe szoftver feladata a rendszer vezérlése, a jogosultságok beállítása, a rögzített adatok adatbázisban történő tárolása, majd ezen adatok alapján különböző kimutatások, statisztikák készítése.

Az adatokat egy adatbázisszerveren tárolja a rendszer, ez teszi lehetővé, hogy a hálüzatba kötött számítógépek bármelyikéről elérhessük az adatokat.

A szoftver 3 modulból áll:

DoorService 

Folyamatosan (bejelentkezés nélkül is) futó szervíz-alkalmazás, mely rögzíti a hardver által átadott adatokat, illetve elvégzi a hardver beállítását.

DoorJob

A "mindenes" programmodul, a rendszer kezelőfelülete. Segítségével beállíthatjuk a törzsadatokat, elérhetjük a munkaidő és belépési adatokat, kimutatásokat készíthetünk. Felhasználókezelésének köszönhetően finomhangolható, ki milyen adathoz férhessen hozzá.

DoorDisplay 

Portai modul, mely az ellenőrző pontok aktuális eseményeiről ad automatikus tájékoztatást. Segítségével kotnorllálhatók az ellenőrzési pontok. Kártya nélküli beléptetést és távnyitást is lehetővé tesz.

A rendszer használható laminált vonalkódos, illetve plasztik csipkártyáinkkal is. 

 
< Előző   Következő >

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?

Hírlevél

Feliratkozás


Keresés